Forgot password?
 Register
Author: PinDIY

Report of Informal Posts Replies

Recommended  Hot... [Copy link]
Post time 2016-6-30 06:56 | Show all posts

Actually there are lot of like that free but more than 10 coins... all of them were 10 coins ... Site owner take a decision all 10 coins patterns raise to 50 gold coins in one night ... And all those patterns stay on 50 gold coins... you can not decrease to "-5 "... system doesnt downloaded to you it means  if you havent enough gold coins you can not download .... But if you report to me I will give you +5 gold coins each link ... Thank you very much for reporting...
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-1 05:48 | Show all posts
pipje1970

Login/Register to enlarge
2016-6-30 04:34

this pattern is incorrect. the part of the back legs is missing some lines and just isnt right.

Ka ...

thank you !
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-1 14:57 | Show all posts
ben anlamadım :(

Comments

Neyi anlamadınız? her konuda yardım etmeye hazırım :)  Post time 2016-7-1 17:17
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-1 18:42 | Show all posts
utkuırmak

2016-7-1 14:57

ben anlamadım

teşekkür ederim :) buna sevindim.henüz siteyi çok iyi kullanamıyorum.keşfetmem gereken çok şey var.örneğin yaptıklarımı paylaşmak istiyorum ama konuyu nereye ve nasıl açacağımı bilmiyorum.sonra bu kredi ne işe yarıyor onu anlamıyorum.

Comments

Kredi sizin derecenizi ne kadardır burada olduğunu söylüyor site içinde bazen örneğin lv.3 den aşağıdaki üyler alamaz diye şerh koyabiliyor ama nadir şeyler öyle durumlar yaşarsanız ba  Details Reply Post time 2016-7-3 17:09
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-1 23:40 | Show all posts

Comments

Sorry Im mistaken.  Post time 2016-7-1 23:49

Rate

Number of participants 1Pin +2 Collapse Reason
Turquoise + 2 Thank you very much!

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-3 17:09 | Show all posts
utkuırmak

2016-7-1 12:42

teşekkür ederim  buna sevindim.henüz siteyi çok iyi kullanamıyorum.keşfetmem gereken çok  ...

Kredi sizin derecenizi ne kadardır burada olduğunu söylüyor site içinde bazen örneğin lv.3 den aşağıdaki üyler alamaz diye şerh koyabiliyor ama nadir şeyler öyle durumlar yaşarsanız bana bildirin ben yardımcı olurum size....

Bitirilmiş işler için tığ işi ise tığ işlerinin altındaki "bitirilmiş işler" bölümünden :
//bbs.pindiy.com/forum-CrochetDiary-1.html

Etamin ise etamin işlerinin altındaki bitirilmiş işler bölümünden yayınlayabilirsiniz...
//bbs.pindiy.com/forum-StitchTogether-1.html

Bölümlerin içindeyken : "mesaj" tuşuna basıyorsunuz (Eğer türkçe olarak kullanıyorsanız sitesi "mesaj" ingilizce kullanıyorsanız "new" tuşuna basın (mavi büyük tuş ))

Yeni konu / orası türkçe olmamış :) finished craft seçeneğini bitmiş işler için seçiyorsunuz / dosya veya resim tuşuna basarak resmini yüklüyorsunuz  sonra en altta "yeni konu" tuşuna basarak kaydetmiş oluyorsunuz ekran görüntülerşi ile şöyle :

yeni konu ile yükleyeceğiniz alana giriyorsunuz:
1.jpg

Kategory ile "finished craft" yani bitirlmiş işeri seçiyorsunuz... Eğer yarım /devam eden işleriniz varsa ve bunları bizimle paylaşmak istiyorsanız ... O zaman processing craft@ı seçmelisiniz ....
2.jpg

Resim veya dosya fark etmiyor çok ... Ama resim yüklüyorsanız tabi resim seçeneğini kullanmanız daha doğru özellikle tablet kullananlar o zaman resimleri daha güzel görüyorlar .... bunlardan birine bastığınızda alttaki pencere açılıyor ve gözatr kısmından sizin bilgisayarınızda herhangi bir yerden resmi seçerek yükleyebiliyorsunuz....

3.jpg

Ve en son resimler yüklendi eklemek istediğiniz bilgiler duygular :) veya şu renk olsa daha güzel olurdu gibi yorumlarınızla yada şu kısmını yapmak zordu gibi yorumlarınız bittikten sonra  en alltaki "yeni konu" tuşu ile kaydediyorsunuz....
4.jpg

Bir küçük ayrıntı daha resim yüklendikten sonra eğer üstüne basarsanız yayınlanacak bölümde kendiniz görebilir hale gelirsiniz ... ne demek bu? : resmi yüklediğinizde dosya orada ancak ekrana yani bu sayfaya gelmez ne zaman resmin üstünü tıklarsınız ekrana resim yapışır... Bunu yapmasanız dahi resminiz yayınlanacak sadece yorumlarım resmin altında veya üstünde olsun isterseniz resmi ekranda görmek daha iyi oluyor...

Kolay gelsin...

Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-3 20:47 | Show all posts
teşekkür ederim.açıklamalar çok işime yarayacak.siteyi çok sevdim.zevkle örüyorum.iyi günler.

Comments

Çok sevindim.. Kolay gelsin sevgiler  Post time 2016-7-4 07:42
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-5 06:39 | Show all posts
:( oh que pena , sorry
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-5 20:25 | Show all posts
I messed up and thanked twice on the Chalice shawl. Sorry!

Comments

It can happen sometimes... Thank you very much for reporting  Post time 2016-7-6 01:58

Rate

Number of participants 1Pin +2 Collapse Reason
Turquoise + 2 Thank you very much!

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-8 16:19 | Show all posts
Reply Like

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com